Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Σχολή της Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας

Η Ένωση Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας «Νικόλαος Κασομούλης»
 και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοζάνης « Γεώργιος Παρακείμενος» στα πλαίσια των προσπαθειών τους   για την ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής γλώσσας, δημιουργούν την Σχολή της Ελληνικής Γλώσσας  και Παιδείας στην  οποία προσφέρονται   μαθήματα της Νέας, της Κοινής και της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, σε διάφορα επίπεδα γλωσσομάθειας. Επίσης προσφέρονται μαθήματα Ιστορίας της Γλώσσας και  Λογοτεχνίας. Το πρόγραμμα αναπτύσσεται με στόχο να καλύψει ένα ευρύ φάσμα της Ελληνικής γλώσσας και πνευματικής εξέλιξης, από τους αρχαιοτάτους χρόνους έως σήμερα.    Το πρόγραμμα απευθύνεται  σε:
Αλλοδαπούς, ομογενείς ή σε αλλοδαπούς μετανάστες στη χώρα μας.
Παράλληλα με την εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας προσφέρει μαθήματα για ειδικούς σκοπούς του πολιτισμού και της Ιστορίας καθώς και  σεμινάρια επιμόρφωσης γύρω από την Ελληνική Παιδεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό σε όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πιστοποιητικού επάρκειας στην ελληνική γλώσσα.
   Πληροφορίες-Εγγραφές Ένωση Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας «Νικόλαος Κασομούλης» Πτωχοκομείου 7 τρίτος όροφος, τηλέφωνο 6970-341723 Email gparakeimenos@yahoo.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου