Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Επιστολή Ναπολέοντα Γρ. Κοντού, Φοιτητή Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης ''Γεώργιος Παρακείμενος''


Λήξη Μαθημάτων Δευτέρου Εξαμήνου του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-13


                                                                                                         Κοζάνη 17 Ιουνίου 2013

Το Σάββατο 15/06/2013 και ώρα 18.30 παρακολουθήσαμε την τελευταία εισήγηση του Εκπαιδευτικού  Προγράμματος του Β΄ Εξαμήνου του ΛΠΚ με θέμα: ''Παιδεία και Αρχαιολογία'' με Εισηγήτρια την Δρ Γεωργία Καραμήτρου- Μεντεσίδη.
 Μετά το τέλος της Εισήγησης οι φοιτητές πήραν τα πιστοποιητικά επιμόρφωσης, τα οποία τα διένειμε   ο Γραμματέας της Ένωσης Αθανάσιος Σακαλής.
 στον προαύλιο χώρο του Αρχοντικού του Λασσάνη, Δημοτική χαρτοθήκη Κοζάνης όπου και φιλοξενηθήκαμε τις τελευταίες 8 Εισηγήσεις, πήραμε γλυκίσματα για το καλό του χρόνου, προσφορά της Διοίκησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης, για να συναντηθούμε την επόμενη μέρα, Κυριακή στο Μουσείο της Αιανής για μια λεπτομερή ξενάγηση από την κυρία Καραμήτρου- Μεντεσίδη. Εντυπώσεις και σχόλια έγιναν κατά την συνεστίαση μετά οίνου που έγινε σε ταβέρνα των Κοίλων.
 Πριν κλείσω την παραπάνω μικρή αναφορά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν όλους εκείνους  που είχαν την ιδέα της ίδρυσης του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κυρία Όλγα Κούρτογλου, η οποία καταβάλλει τρομερές προσπάθειες για την ύπαρξη και λειτουργία αυτού του Σωματείου που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 και φέτος συμπλήρωσε τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του για την Κοζάνη, τον πρώτο για την Καστοριά και έπεται η συνέχεια. Δεύτερο όλους τους Εισηγητές που αγκάλιασαν και στήριξαν τον θεσμό του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης και τους σπουδαστές χωρίς τους οποίους το ΛΠΚ δε θα υπήρχε.
 Καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλή αντάμωση τον Οκτώβριο του 2013.
                                                       Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας
                                                            Ναπολέων Γρ. Κοντός
                                            Φοιτητής Λαϊκού Πανεπιστημίου Κοζάνης ''Γεώργιος Παρακείμενος''
                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου