Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Επιστημονική Ημερίδα: Ειδική Αγωγή και Εκπαιδευτική Αντιμετώπιση



Η Ένωση Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας «Νικόλαος Κασομούλης» σε συνεργασία
με το
Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης- Διάγνωσης και Υποστήριξης Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (ΚΕ..Δ.Δ.Υ.), το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοζάνης «Γεώργιος Παρακείμενος»  και την «Κοβεντάρειο» Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα " Ειδική Αγωγή και Εκπαιδευτική Αντιμετώπιση". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου 2013, 10.00-2. 2.30 , στην  Δημοτική Χαρτοθήκη Κοζάνης στο Αρχοντικό του Λασσάνη. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ωστόσο παρακαλείσθε να επιβεβαιώσετε της συμμετοχή σας, μέσω εγγραφής  6970-341723


Η ημερίδα αυτή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για εκπαιδευτικούς, ερευνητές, καινοτόμες ομάδες σε συναφείς κλάδους, δημόσιους και κοινωνικούς λειτουργούς, καθώς και το ευρύ κοινό με ενδιαφέρον στον τομέα να μοιραστούν τις απόψεις τους για το μέλλον της Ειδικής Αγωγής, να επικοινωνήσουν την εμπειρία τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Επισκόπηση της Ημερίδας

Ενότητα 1: Παρουσίαση του  Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης- Διάγνωσης και Υποστήριξης Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (ΚΕ..Δ.Δ.Υ..

Ενότητα 2: Μαθησιακές Δυσκολίες-Ορισμοί και Γενικοί Τρόποι Αντιμετώπισης.

Ενότητα 3:Διαφοροποίηση της διδασκαλίας σε τάξεις μικτής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου